Vi söker en Löneadministratör/Ekonomiassistent

Löneadministratör/ekonomiassistent till Xzakt Kundrelation AB
Xzakt Kundrelation söker en driven och engagerad löneadministratör/ekonomiassistent. Vi erbjuder en bred tjänst med stora möjligheter att utvecklas.

Om företaget
Xzakt Kundrelation är ett modernt och snabbväxande företag som jobbar med outsourcing inom kvalificerad kundtjänst. Verksamheten startades för över 15 år sedan och har hela tiden haft en mycket stabil finansiell ställning, även under mycket stark tillväxt. Bolaget sysselsätter ca 200 anställda och omsätter ca 100 MSEK. Vi har en stark position på marknaden genom vår fokus på kvalitet. Våra kunder finns över hela Sverige, och flera av landets största företag anlitar oss. Vi har för närvarande produktion i Skellefteå och Gävle samt ett marknadskontor i Stockholm där vår ekonomifunktion sitter tillsammans med Ledningen.

Om tjänsten
I rollen som löneadministratör/ekonomiassistent kommer du ha breda och varierande arbetsuppgifter. Du kommer självständigt att arbeta med hela löneprocessen i lönesystemet Hogia och vara ansvarig för den löpande löneadministrationen och att rätt lön utbetalas i rätt tid. Du kommer bland annat arbeta med att hantera tidrapportering, reseräkningar, filöverföringar, efterrapportering till ekonomiavdelningen, myndigheter, statistik och semesterberäkningar. Du följer gällande kollektivavtal, lagar, skatteregler och företagets policys.

Vidare kommer du arbeta med kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och vara delaktig i bokslutsarbetet, samt övrigt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning.

Din Profil
Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet inom löneadministration. Du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och Excel.

Som person är du strukturerad, analytisk, positiv och social. Du är stresstålig och hanterar tidspressen i arbetet väl med att skapa struktur och vara effektiv och noggrann. Prestigelös och flexibel är andra egenskaper som vi värdesätter hos våra medarbetare.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som ekonomiassistent.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Maila din ansökan till linda.bjork@xzakt.com.
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Björk, linda.bjork@xzakt.com alternativt 0910-71 60 00.