VARFÖR VÄLJA OSS

Målorientering

Vi på Xzakt Kundrelation värdesätter alltid våra kunders behov högt och arbetar ständigt med att förstärka relationen med konsumenterna. Genom långsiktighet, kvalitét och mervärde kommer vi tillsammans med er att uppnå era mål.
LÅNGSIKTIGHET
För att kunna skapa en kundtjänst i världsklass krävs en stabil grund. Xzakt jobbar med uppdrag som har långsiktiga mål, men skapar också förutsättningarna för att nå snabba resultat.
KVALITET
Xzakt har en av marknadens längsta erfarenheter inom Rekrytering, Utbildning och Uppföljning. Med Xzakt får man dom absolut bästa medarbetarna i kombination med möjligheter till kunskapsförädling.
MERVÄRDE
I varje ärende fångar vi möjligheten att förstärka kundrelationen och öka intjäningsförmågan. En nöjd kund kommer alltid fortsätta att vara en bra kund.


100 % tillgänglighet

I vår bransch är kunden alltid av högsta prioritet och därför är det extremt viktigt att vi alltid finns nära till hands. Vi erbjuder oss att besvara era kunder dygnet runt, alla dagar på året. Vi har spetskompetens inom samtliga kommunikationskanaler och besvarar era kunder med absolut bästa kvalité. Vi hjälper dig att identifiera din marknads alla möjligheter, med allt från marknadsundersökning till nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Utöver detta hjälper vi även till med administration och logistiska lösningar, som gör att du inte bara ser till att besvara varje samtal, men även får ut det rätta mervärdet ur varje kontakt.


Bred erfarenhet

Xzakt Kundrelation är en av Skandinaviens största outsourcing-leverantörer för hantering av Kundtjänst- och Växelsamtal. Företaget startade år 2000 och har idag verksamhet som täcker samtliga skandinaviska språk. Med en unik fokus på kvalitet och skapande av mervärden har Xzakt etablerat sig som en given leverantör i branschen.

Med över 300 kunder och 16 år som en ledande aktör i branschen, har vi erfarenhet från alla olika typer av problem som kan uppstå i er dagliga verksamhet, och står alltid redo för att erbjuda, och implementera, den lösning som passar just er som partner.