VÅRA TJÄNSTER

Kundtjänst

I en global marknad där konkurrensen om kunderna är hårdare än någonsin skapar Xzakt stora värden genom att förädla kundrelationer. Vi leder utvecklingen i branschen med vår fokus på kvalitet, kostnadseffektivitet och proaktiv affärsutveckling, vilket ger Xzakts kunder klara fördelar i kampen mot sina konkurrenter.

Med Xzakt Kundrelation får ni inte bara en partner som arbetar med ert befintliga behov, vi blir en proaktiv partner som hjälper er att utveckla nya sätt att skapa relationer med både befintliga men även presumtiva kunder. Vi hjälper idag kunder inom samtliga kanaler och kan hjälpa er med telefonsamtal, mail, chat, sms, traditionell post, logistik och även andra administrativa funktioner.
Vi finns idag inom de flesta branscher i näringslivet och hjälper några av Sveriges ledande företag inom finans, försäkring, turism, industri samt telekom för att nämna några.

Med marknadens förmodligen mest omfattande struktur av affärsprocesser säkerställer vi att dina kunder ges det bästa bemötandet. De mest professionella handläggarna kommer att välkomna dina kunder och hjälpa dem med sina ärenden. Och de kommer göra det genom de kommunikationskanaler du och dina kunder väljer – dygnet runt, 365 dagar om året. Vi förvaltar inte bara din kundtjänst, vi tar den till en helt ny nivå.


Växel & Svarstjänster

Varje minut på dagen, varje dag på året, kommer dina inkomna växelsamtal att besvaras av marknadens mest professionella telefonister. Kan du inte ta samtalet vid det aktuella tillfället så kopplar vi det vidare till din kollega eller så tar vi ett meddelande som vi skickar till dig – helt efter det sätt du vill att det ska hanteras.

Genom marknadens mest avancerade tekniska plattform kan vi erbjuda alla företag en växel- och svarstjänst av högsta kvalitet och till den effektivaste kostnaden. Vi erbjuder en personlig svarsservice där vår dedikerade personal kan ert företag, känner till era rutiner och levererar precis den kvalitet och flexibilitet ni samt era kunder förtjänar.

Vårt extremt flexibla egenutvecklade system gör det möjligt att synkronisera med det eller de system du själv använder, för att ge ett i realtid uppdaterat korrekt svar. Dina viktigaste kontakter kommer alltid känna sig så prioriterade som dom ska för att förstärka relationen.


Marknad

Vi hjälper er att både identifiera nya affärsmöjligheter hos era kunder samtidigt som vi har verktygen och kunskapen att genomföra åtgärderna för att nå resultat. Vår erfarenhet av olika marknadsprojekt sträcker sig långt tillbaka och vi kan garantera goda resultat genom våra beprövade processer.

Vi har en tuff kravställning från kunder i alla större branscher som gör att vi hela tiden är uppdaterade med det senaste som behövs för att fånga kunders intresse och lojalitet. Men vi nöjer oss inte bara med vad som är bäst idag, vi besöker också löpande de stora internationella forumen för att positionera oss inför framtiden. Detta har gjort oss till marknadens mest prisade bolag genom tiderna.

Det här är inte bara en konsulttjänst – det här tar ditt affärsbeslut i mål.