VD-Trainee 2016-2017!

Nu söker vi nästa stora talang till Xzakt Kundrelation!

Denna tjänst erbjuder dig möjligheten att få jobba tillsammans med bland annat en av Sveriges främsta entreprenörer. Du förväntas vara nyexaminerad från en meriterande akademisk utbildning, och är beredd att ge allt för att få möjligheten att hamna direkt i de stora affärsmässiga besluten.

 

GvP Holding är moderbolag till Investmentbolag, Fastighetsbolag samt Outsourcingbolag som sysselsätter ca 350 anställda och omsätter drygt 150 msek med kontor i Sverige. Den stora delen av koncernens verksamhet består av Xzakt Kundrelation AB (Outsourcing inom kvalificerad kundtjänst) med ca 300 företagskunder. Koncernen är uppbyggd av Gunilla von Platen, som jobbar som övergripande kravställare på koncernens alla verksamheter.

Från första dag kommer du att jobba direkt under koncernens VD, med uppgift att hantera allt från administrativa arbeten till att genomföra analyser och verkställa strategier på högsta nivå. Arbetet kommer vara mycket krävande, och du förväntas ha en hög arbetskapacitet, vara snabblärd och flexibel, ha en sann entreprenörs värderingar samt vågar fatta beslut såväl som att ställa konstruktiva krav på medarbetare. Din arbetsplats kommer vara i Stockholm, men tjänsten innefattar resor i snitt ca 2 dagar per vecka.

Om du visar den rätta viljan och förståelsen kommer du successivt jobba dig upp i ansvar bland arbetsuppgifterna. Du kommer då att få vara med på viktiga kundmöten samt stora event med betydelsefulla personer inom svenskt näringsliv.

Detta är en oerhört tuff utmaning, men också en av de mest lärorika. Välkommen till det smartaste karriärvalet du någonsin kommer göra!

Ansökan Sista ansökningsdag 2016-10-30 Ange ämnesrad: Traineetjänst 2016-2017

Vi tar emot ansökan via epost: olof.rosvall@xzakt.com

Arbetsgivare GvP Holding AB

Eriksbergsgatan 8A, Stockholm

114 30 Stockholm

Tel: 0910-71 60 00

E-post: olof.rosvall@xzakt.com

Besöksadress Eriksbergsgatan 8A, Stockholm