Simon Knudsen ny VD på Xzakt Kundrelation

Simon Knudsen tog den sista november över rollen som VD för Xzakt Kundrelation AB. Simon har sedan 2016 varit försäljningschef på Xzakt. Han efterträder Alfred von Platen, som fortsätter sitt arbete i styrelsen för koncernen Transcom Holding AB.

– Det känns stort och fantastiskt kul att få förtroendet att driva Xzakt vidare. De senaste åren har jag jobbat hårt med att lära mig branschen, utveckla vår affär och inte minst lära känna våra kunder. Jag ser fram emot att fortsätta vår framgångsrika resa, säger Simon Knudsen.

– Både jag och Alfred von Platen känner oss trygga med att lämna över VD-rollen till Simon. Han har jobbat nära oss i över två år och är inskolad i vår entreprenöriella anda. Simon kommer tillsammans med vårt duktiga team kunna fortsätta lyfta Xzakt och dess fantastiska kunder till nya höjder, säger Gunilla von Platen, grundare av Xzakt.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Simon Knudsen, VD Xzakt Kundrelation AB
Epost: simon.knudsen@xzakt.com
Telefon: 0735 07 15 96

Gunilla von Platen, grundare Xzakt Kundrelation AB
Epost: gunilla.von.platen@xzakt.com
Telefon: +46 910 716000

Om Xzakt Kundrelation
Xzakt Kundrelation, en av Nordens största leverantörer av kvalificerad kundservice och växeltjänster, grundades av Gunilla von Platen år 2000. Företaget har sedan dess växt till att idag ha över 250 anställda och en omsättning på 110 mSEK.