Simon Knudsen ny Försäljningschef!

Simon Knudsen går i augusti in i Xzakt Kundrelation som försäljningschef, med huvuduppgift att komma in med värdefull erfarenhet från försäljningsbranschen- och hjälpa oss att växa!

Hej Simon, berätta om vem du är i korta drag?

Jag är 30 år gammal, uppvuxen i de norrländska skogarna.

Privat så har alltid sport, och de ledande egenskaper som idrott medför, varit en ledstjärna i mitt liv. Hockey, fotboll, ja de flesta lagsporterna som kan utövas under de mörka vintermånaderna. Större delen av min karriär har jag arbetat med kundorienterad försäljning. Jag har även jobbat med retail i Australien och på SAS.
Senast före Xzakt var jag under 9 år försäljningschef och partner på ett ledande mediebolag här i Sverige. Ådran för kunder och försäljning har alltid funnits hos mig, där jag som affärsutvecklare vill möjliggöra smartare lösningar för kunden i alla lägen!
Vad kommer du göra på Xzakt?
Min primära uppgift, det jag är här för, är att accelerera tillväxten på Xzakt. Jag vill identifiera fler fantastiska kunder som vi kan ge mervärde till, samtidigt som vi upprätthåller och förstärker relationerna med våra nuvarande kunder. Vi vill helt enkelt erbjuda våra kunder alla fördelar med The Xzakt Way!

Jag kommer från en framåtlutad säljkultur, och kommer dra igång med hunger och många trådar direkt under min första tid på Xzakt.

Men det måste man väl göra, när man får jobba med den bästa aktören i sin bransch? Jag är fullt medveten om att jag just fått möjligheten att arbeta med en riktig gigant, och är så taggad på att dra igång idag!

Vi på Xzakt Kundrelation hälsar Simon välkommen till gänget!

Skärmavbild 2016-08-15 kl. 11.43.29