Nyckelspelare till vår säljorganisation

Xzakt Kundrelation växer och söker en nyckelspelare till vår säljorganisation

Vi på Xzakt växer och söker därför en ansvarig säljare till vårt huvudkontor i Stockholm.

Xzakt Kundrelation grundades år 2000 av superentreprenören Gunilla von Platen och är idag en av Skandinaviens ledande företag inom business process outsourcing. Totalt har vi över 300 anställda i koncernen med kontor i Skellefteå, Gävle, Åbo samt Stockholm.

Vi levererar idag kundtjänst i världsklass till några av näringslivets mest framstående företag.

Xzakt har stora planer på tillväxt och vi behöver därför förstärka vår säljorganisation med en riktig stjärna. Vi söker efter en målmedveten talang med hög arbetskapacitet. Framgång kommer inte gratis och vi på Xzakt brinner för det vi jobbar med. Då detta är en central roll i vår framtida organisation och en nyckel till vår framgång söker vi efter en ambassadör och kulturbärare som delar våra värderingar.

Ditt ansvarsområde blir att sköta den dagliga utgående försäljningen med allt vad det innebär och du jobbar i nära samarbete med vår försäljningschef samt övrig ledning. Ditt arbete utgår från vårt kontor på Eriksbergsgatan i Stockholm men resor i tjänsten kan förekomma.

Din roll innefattar bland annat:

Du sköter kundförberedelser och kundanalys ,du driver din säljprospektering, du sköter säljsamtal ingående- och utgående samtal, du skapar dina offerter, du håller möten med kund, du håller koll på dina återkopplingar och framförallt – du vågar gå på avslut.

Ditt arbete innefattar hela  säljprocessen mot kund. Du ska kunna hantera ett högt tempo och vara van att jobba mot uppsatta budget- och aktivitetsmål. Det är för dig en självklarhet att hög aktivitet lägger grunden till en framgångsrik försäljning.

För att lyckas i rollen som säljare på Xzakt behöver du trivas med att arbeta på ett snabbfotat företag,  besitta en stark inre drivkraft och vara ansvarstagande i ditt arbete.  Du är en relationsskapande person och van att bedriva försäljning mot nya kunder i en bransch med hög konkurrens.

Vidare ser vi att du har minst ett års säljerfarenhet och vi förutsätter att dina resultat sticker ut från mängden.

Vi erbjuder fast lön och ett mycket attraktivt provisions-/bonussystem.

 

Det finns många säljtjänster lediga på marknaden men för rätt person kan vi garantera en företagsresa som man annars bara läser om. Känns det som en spännande utmaning och något du vill vara en viktig del av?

Sök idag! Vi intervjuar för tjänsten löpande och vill ha rätt person i arbete så fort det bara går.

 

Sista ansökningsdag 2016-11-13

Ange ämnesrad: Ansökan Säljare

Vi tar emot ansökan via epost: simon.knudsen@xzakt.com

För frågor om tjänsten, kontakta gärna Simon Knudsen, Försäljningschef. Tel: 073-507 15 96