Nu söker vi nästa stora talang till Xzakt Kundrelation Skellefteå!

Trainee sökes till Skellefteå.

Denna tjänst erbjuder dig möjligheten att få jobba tillsammans med bland annat en av Sveriges främsta entreprenörer. Du förväntas vara nyexaminerad från en meriterande akademisk utbildning, och är beredd att ge allt för att få möjligheten att hamna direkt i de stora affärsmässiga besluten.

GvP Holding är moderbolag till Investmentbolag, Fastighetsbolag samt Outsourcingbolag som sysselsätter ca 350 anställda och omsätter drygt 150 msek med kontor i Sverige.
Den stora delen av koncernens verksamhet består av Xzakt Kundrelation AB (Outsourcing inom kvalificerad kundtjänst) med ca 300 företagskunder.
Koncernen är uppbyggd av Gunilla von Platen, som jobbar som övergripande kravställare på koncernens alla verksamheter.

Som trainee kommer du i huvudsak vara med och leda, utveckla och driva en av företagets operativa verksamheter i Skellefteå med över 100 anställda.
Rollen är mycket omfattande och i ditt arbete kommer du att vara verksamhets- och försäljningschefernas högra hand där verksamhetsstyrning, uppföljning och kravställning sker på daglig basis.
Arbetet kommer vara mycket krävande och du förväntas vara snabblärd, ha en hög arbetskapacitet samt ha en sann entreprenörs värderingar som vågar fatta beslut såväl som att ställa konstruktiva krav på medarbetare.

Detta är en oerhört tuff utmaning, men också en av de mest lärorika. Platsen kommer att tillsättas så snart som vi hittar rätt kandidat för tjänsten.
Är du den vi söker? Ansök då idag!

Välkommen till det smartaste karriärvalet du någonsin kommer göra!

Sista ansökningsdag: 2016-11-13.
Ange ämnesrad: Traineetjänst 2016-2017

Vi tar emot ansökan via epost: mathias.rickle@xzakt.com