Executive Assistant till Xzakt Kundrelation AB

Xzakt Kundrelation är ett BPO ( Business Process Outsourcing ) företag som sysselsätter ca 250 anställda och omsätter drygt 150 msek med kontor i Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda outstanding kundtjänst där både vår personal men också vår teknik ligger i absoluta framkant. Bolaget ägs av riskkapitalbolaget Altor, och är systerbolag till branschkollegan Transcom med ca 29 000 anställda världen över. Vi söker nu en viktigt pusselbit till vårt team då vi har stark tillväxt och vill nu tillsätta rollen som Executive Assistant för att säkerställa våra ambitiösa framtidsplaner.

Från första dag kommer du att jobba direkt med företagets CEO, CCO och COO som ett som ett viktigt stöd i dera arbete. Din tjänst blir mångfacetterad och du kommer att spela en central och viktig roll inom flera funktioner hos oss. Detta ställer höga krav på både din arbetsförmåga men också dina färdigheter att planera, strukturera men framförallt genomföra – execution is everything!

Tjänsten vi ska tillsätta innefattar följande ansvarsområden

  • Operational Excellence
  • HR/Recruitment
  • Financial support
  • Marknad/Kommunikation

Vi söker en riktig doer som klarar av att prestera på riktigt hög nivå i ett bolag som alltid håller ett snabbt tempo och där spelplanen ständigt är i förändring. Vi ser att du troligtvis har en examen men din bakgrund är mindre viktig – det är vad du kan bidra med i vår resa framåt som spelar roll.

Arbetet kommer att vara krävande men väldigt givande. Du arbetar i ett tight team med utgångspunkt från vårt nya huvudkontor i Stockholm men där tjänsten innefattar resor i snitt ca 2-3 dagar per veckan då vi vet att närvaro på kontoren (Gävle, Skellefteå & Eskilstuna) är väldigt viktigt. Om du visar den rätta viljan och förståelsen så har du alla möjligheter att successivt jobba dig upp i ansvar bland arbetsuppgifterna. Vi ser att rollen inom kort får ett ökat förtroende med våra viktigaste uppdragsgivare och där du blir en del av företagets ledningsgrupp.

Detta är en oerhört tuff utmaning, men också en av de bästa språngbrädorna upp i den yrkesmässiga karriären. Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-10-31
Ange referens ExA2018 i ämnesraden
Vi tar emot ansökan via epost: simon.knudsen@xzakt.com

Frågor om tjänsten besvaras av vår CCO
Simon Knudsen
073-507 15 96
simon.knudsen@xzakt.com

Arbetsgivare
GvP Communication AB
Eriksbergsgatan 8A, Stockholm
114 51 Stockholm
Tel: +4673-507 15 96
E-post: simon.knudsen@xzakt.com
Besöksadress: Eriksbergsgatan 8A, Stockholm