Ta nya steg
i din karriär

Betald utbildning och endast intern chefsrekrytering öppnar möjligheten till en framtida karriär för dig hos oss på Xzakt

Gillar du att anta nya utmaningar? Xzakt är ett expansivt företag som ständigt letar efter nya duktiga medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med oss! Hos oss börjar din anställning alltid med en introduktion följt av en utbildning inom område du ska arbeta i, därefter placeras du i ett team som du kommer att samarbeta med. På Xzakt värdesätter vi din personliga utveckling högt, och det finns alltid goda möjligheter för vidareutveckling och att klättra i organisationen. Detta är en gyllene möjlighet att få spetskunskaper, inte bara inom kundbemötande och personlig service, utan även inom helt nya spännande branscher!

Sök idag

Bli en del av ett vinnande team du också.

SÖK JOBBET SOM INNESÄLJARE

På vårt huvudkontor i centrala Stockholm finns en säljavdelning som säkerställer vår tillväxt. Första steget in på denna avdelning är som mötesbokare, med möjligheten att ta sig vidare till fäljtsäljare och Key Account Manager. Vi investerar mycket i att utbilda och utveckla våra säljare, och du kommer få mycket goda förutsättningar till god ersättning, flexibel arbetstid (heltid/deltid), värdefull utveckling, jobb inom en internationell koncern med högt i tak samt delaktighet i en framgångssaga.

Vi söker alltid förstärkning i vår tillväxt, med intern rekrytering mot ledarskap.
Ingångsporten till tjänsterna på vårt huvudkontor är vår säljavdelning.

Sök idag

SÖK JOBBET SOM HANDLÄGGARE

Att jobba som handläggare hos Xzakt är alltid det första steget för alla våra medarbetare. Du kommer att jobba med att handlägga växel- och kundtjänstärenden, och får en gedigen utbildning i hur du gör alla dina kunder nöjda. Löpande med ditt arbete kommer det att finnas ett ledarskap på plats som stöttar dig genom alla dina arbetsuppgifter. Ditt arbete mäts och du får hela tiden en god bild av var i din utvecklingskurva du befinner dig. Vart efter du mognar i din roll som handläggare kommer flera nya spännande uppdrag att adderas till dina arbetsuppgifter.

Vill du göra karriär? Alla ansvarsroller hos Xzakt besätts med våra bästa handläggare!

Sök idag

JOBBANSÖKAN


CV

Personligt dokument

Arbetsort:

Hur fick du reda på Xzakt?
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras enligt er integritetspolicy:

There are serious errors in your form submission, please see below for details.