Annons: Driven kundtjänsthandläggare

Xzakt Kundrelation är en kvalitativ leverantör inom hantering av kundtjänst- och växeltjänster. Vi är ett stabilt växande företag hemmahörande i Gävle, Skellefteå, Åbo och Stockholm, där vi hanterar kundservice- och växeltjänster samt support för företag inom flertalet branscher, bla IT, Media, Turistnäring, Telecom, Finans, Försäkring, Advokatfirmor m fl. 

Vi söker dig somVill arbeta med inkommande samtal mot kundtjänst. Du vill arbeta i team och utvecklas som person. Du har vana att sätta kunden i centrum och tycker om att arbeta med telefonen som arbetsredskap med kunder. Du trivs med en kontinuerlig uppföljning och triggas av att utvecklas både som person och i ditt arbete. 

GrundkravDu har goda datakunskaper samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är intresserad av försäljning, brinner för att ge god service och har en hög känsla för kundbemötande. Som person är du noggrann, strukturerad och bra på att ta egna initiativ.Viktiga personliga egenskaper – Glad och positiv samt förmåga att kunna bidra till ett bra arbetsklimat – Självgående och självständig – Ansvarstagande– Initiativtagande – Noggrann Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika ålder och bakgrund.Din personlighet kommer vara avgörande för tjänsten. Känner du igen dig? Sök idag!Lön Enligt kollektivavtal.AnsökanUrval sker löpandeVi tar emot ansökan via vår hemsida http://www.xzakt.com/sok-jobb/