Anna Evesäter

 • Gunilla Von Platen
  Styrelseordförande
  Gunilla grundade Xzakt år 2000 och är nu bolagets ordförande. Hon har varit med på hela den resa Xzakt gjort och är fortfarande mycket aktiv i bolaget. Förutom Xzakt är Gunilla aktiv inom fastighetsbranschen där hon äger flertalet fastigheter samt i andra entreprenörers verksamheter genom sitt investmentbolag. Gunilla har dessutom haft flertalet styrelseuppdrag och är engagerad i ett stort antal välgörenhetsorganisationer, bland annat UNICEF, Hand in Hand och MinStoraDag. Utöver detta brinner Gunilla för entreprenörskap och är en flitigt anlitad talare i ämnet. Hon har tack vare sitt brinnande engagemang för det svenska näringslivet år 2015 tilldelats den otroligt prestigefyllda Kungliga Patriotiska Sällskapets näringslivsmedalj.
  Läs mer >
  gunilla@xzakt.com
  +46 910 71 60 00
 • Fredrik Lithén
  IT-chef
  Har tidigare arbetet inom flera callcenters med it och kommunikationsutveckling. Har en bakgrund som applikationsutvecklare inom flera branscher både som anställd och drivit eget företag inom området.
  fredrik.lithen@xzakt.com
 • Simon Knudsen
  VD
  Simon kommer närmast från ett ledande mediebolag, där han både var försäljningschef och delägare i ett knappt decennium. Innan det verkade han inom försäljning med erfarenheter från både retail samt resebranschen såväl nationellt som internationellt. Simon började hos oss i augusti 2016 och kommer att ta ett stort ansvar för vår expansion samt nuvarande operativa verksamhet.
  simon.knudsen@xzakt.com
 • Jessica Rudholm
  Operativ Chef
  Jessica steg i december 2016 upp som verksamhetschef efter att ha jobbat på Xzakt sedan 2012. Hon har haft en spännande utveckling hos oss och stegrat i sin karriär på det sätt vi kallar för ”The Xzakt Way”, där hon gjort resan från handläggare, till teamleader, sedemera trafik- och schemaansvarig och nu till verksamhetschef för Skellefteå.
  jessica.rudholm@xzakt.com
 • Linda Björk
  Ekonomichef
  Linda är utbildad Civilekonom som kommer närmast från Bringwell AB (Publ.) där hon arbetat som ekonomichef i 10 år. Har dessförinnan bl.a. varit Nordic Finance Manager på Future Electronics AB och redovisningsansvarig på Boxer TV Access AB.
  linda.bjork@xzakt.com
 • Anna Evesäter
  Verksamhetschef Skellefteå
  Texten uppdateras...
  anna.evesater@xzakt.com