Spännande säljroll på Xzakt Kundrelation!

Vi växer i rasande fart här på kontoret, och söker nu efter dig som brinner för försäljning, och som bara går hem för dagen när du känner att du lyckats med dina satta mål!

Just nu söker vi dig som är en målmedveten talang med hög arbetskapacitet och inre drivkraft. Framgång är ingenting som kommer gratis vilket också är grunden till det stora engagemang och driv alla medarbetare har på Xzakt Kundrelation. Att vara en del av vårt säljteam innebär att du kommer vara en ambassadör och en kulturbärare som delar våra värderingar, vilket är nyckeln till vår framgång. I ditt arbete kommer du ha en central roll där du får ta del och lära dig allt som har med företagets försäljning att göra. Ditt ansvarsområde är att sköta den dagliga utgående försäljningen, men även ta hand om dina befintliga kunder, vilket innebär att du måste vara villig att skapa ditt eget kontaktnät ute på arbetsmarknaden. I din tjänst kommer du utgå från vårt kontor på Eriksbergsgatan i Stockholm, där du kommer ha ett nära samarbete med försäljningschefen och övrig ledningsgrupp på företaget. Resor i tjänsten kan förekomma då övriga delar av företaget ligger i Gävle och Skellefteå.

För att lyckas i rollen som säljare på Xzakt behöver du trivas med att arbeta på ett snabbfotat företag, besitta en stark inre drivkraft och vara ansvarstagande i ditt arbete. Du är en relationsskapande person och van att bedriva försäljning mot nya kunder i en bransch med hög konkurrens.

Vidare ser vi att du har minst ett års säljerfarenhet och vi förutsätter att dina resultat sticker ut från mängden!

Sök till tjänsten, som tillsätts när vi hittat rätt stjärna, genom att maila simon.knudsen@xzakt.com.

För mer information, följ länken här! Välkommen hem!