Stabil, lönsam
och långsiktig

Xzakt Kundrelation är en av Skandinaviens största
outsourcing-leverantörer för hantering av Kundtjänst-
och Växelsamtal. Företaget startade år 2000 och har
idag verksamhet som täcker samtliga skandinaviska språk.
Med en unik fokus på kvalitet och skapande av mervärden
har Xzakt etablerat sig som en given leverantör i branschen.

XZAKT KUNDRELATION

Vilka är vi?

 • Gunilla Von Platen
  Styrelseordförande
  Gunilla grundade Xzakt år 2000 och är nu bolagets ordförande. Hon har varit med på hela den resa Xzakt gjort och är fortfarande mycket aktiv i bolaget. Förutom Xzakt är Gunilla aktiv inom fastighetsbranschen där hon äger flertalet fastigheter samt i andra entreprenörers verksamheter genom sitt investmentbolag. Gunilla har dessutom haft flertalet styrelseuppdrag och är engagerad i ett stort antal välgörenhetsorganisationer, bland annat UNICEF, Hand in Hand och MinStoraDag. Utöver detta brinner Gunilla för entreprenörskap och är en flitigt anlitad talare i ämnet. Hon har tack vare sitt brinnande engagemang för det svenska näringslivet år 2015 tilldelats den otroligt prestigefyllda Kungliga Patriotiska Sällskapets näringslivsmedalj.
  Läs mer >
  gunilla@xzakt.com
  +46 910 71 60 00
 • Fredrik Lithén
  Strateg
  Har tidigare arbetet inom flera callcenters med it och kommunikationsutveckling. Har en bakgrund som applikationsutvecklare inom flera branscher både som anställd och drivit eget företag inom området.
  fredrik.lithen@xzakt.com
 • Simon Knudsen
  VD
  Simon kommer närmast från ett ledande mediebolag, där han både var försäljningschef och delägare i ett knappt decennium. Innan det verkade han inom försäljning med erfarenheter från både retail samt resebranschen såväl nationellt som internationellt. Simon började hos oss i augusti 2016 och kommer att ta ett stort ansvar för vår expansion samt nuvarande operativa verksamhet.
  simon.knudsen@xzakt.com
 • Jessica Rudholm
  Operativ Chef
  Jessica steg i december 2016 upp som verksamhetschef efter att ha jobbat på Xzakt sedan 2012. Hon har haft en spännande utveckling hos oss och stegrat i sin karriär på det sätt vi kallar för ”The Xzakt Way”, där hon gjort resan från handläggare, till teamleader, sedemera trafik- och schemaansvarig och nu till verksamhetschef för Skellefteå.
  jessica.rudholm@xzakt.com
 • Linda Björk
  Ekonomichef
  Linda är utbildad Civilekonom som kommer närmast från Bringwell AB (Publ.) där hon arbetat som ekonomichef i 10 år. Har dessförinnan bl.a. varit Nordic Finance Manager på Future Electronics AB och redovisningsansvarig på Boxer TV Access AB.
  linda.bjork@xzakt.com
 • Anna Evesäter
  Verksamhetschef Skellefteå
  Texten uppdateras...
  anna.evesater@xzakt.com
 • Joakim Andersen
  IT Chef
  Texten uppdateras...
  joakim.andersen@xzakt.com

Ge oss 30 minuter för att förklara hur din kundtjänst kan öka sitt värde motsvarande 1000-tals timmar.